• Qatıqlı krem resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16238

Tarix : 26.11.2015, 17:00

Bölmə : Piroq və Kekslər, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
0,5 l qatıq
200 q xama
10 q jelatin (yarpaq)
0,5 və ya 2/3 st. şəkər tozu
1 paket vanili şəkər tozu
təzə giləmeyvə, şokolad yonqarı

Hazırlanması:
10 q (yaxud 6 yarpaq) jelatini az miqdar soyuq suda 5-10 dəqiqə isladın.
Kasada qatıq, xama, şəkər tozu və vanili şəkəri şəkər tozu tam əriyənədək qarışdırın.
Şişmiş jelatinin artıq suyunu süzün. Su hamamında əridin. Mikrodalğalı sobada da əridə bilərsiniz (10-15 saniyə kifayət edər).
Jelatini qarışdırıb tam əridiyinə əmin olduqdan sonra nazik axınla qatıqlı qarışığı əlavə edin. Bu zaman dayanmadan qarışdırmağı da unutmayın. Soyuducuda 15-20 dəqiqə saxlayın.
Bu müddət ötdükdən sonra çıxarıb mikserlə çalın. Həcmi artacaq.
Formalara, yaxud stəkanlara təzə gileməyvələr və şokolad yonqarı salıb üzərinə krem qoyun.
Soyuducuda 3-4 saat saxlayın.

Qatıqlı krem resepti - FOTO RESEPT

Qatıqlı krem resepti - FOTO RESEPT

Qatıqlı krem resepti - FOTO RESEPT

Qatıqlı krem resepti - FOTO RESEPT

Qatıqlı krem resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, dəqiqə, şokolad, yonqarı, yaxud, vanili, Soyuducuda, qatıq, sonra, saxlayın, yarpaq, zaman, dayanmadan, unutmayın, qarışdırmağı, axınla, nazik, olduqdan, müddət, qatıqlı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN