• Hollandiya biskiviti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 545

Tarix : 19-06-2016, 10:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Piroq və Kekslər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1.5 stəkan sn
175 qr. sərə yağı
1 ədəd yumurta ağı
1 stəkan pudra şəkəri
1 paket vanil
1/2 paket qabartma tozu
1 stəkan toz şəkər

Hazırlanması:
Unu ələyin. Ortasını çuxur şəklində açın.
Otaq istiliyində əzridilmiş kərəyağını, pudra şəkərini, yumurtanın ağını, vanil və yarım paket qabartma tozunu əlavə edin.
Yaxşıca qarışdırdıqdan sonra xəmir alınana qədər yoğurun. Xəmiri üç bərabər parçaya ayırın.
Bu parçaları uzun bir rulet şəklində yoğurun. Toz şəkəri düzbucaqlı şəklində olan nimçəyə yayın.
Xəmir ruletlərini şəkərə batırın. İti bir bıçaqla 2 sm genişliyində kəsin. Çox yüngül yağlanılmış nimçəyə düzün.
Orta hərarətli bir sobada 15 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: paket, şəklində, stəkan, qabartma, nimçəyə, yoğurun, vanil, şəkəri, pudra, şəkərə, yayın, ruletlərini, Xəmir, ayırın, parçaya, batırın, parçaları, rulet, düzbucaqlı, yüngül
BİZİ İZLƏYİN