• Şaftalı sarması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12247

Tarix : 20.06.2016, 22:00

Bölmə : Piroq və Kekslər, Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
Xəmir üçün:
1 stəkan ərinmiş marqarin
1 stəkan pudra şəkəri
1 stəkan duru yağ
1 stəkan qatıq
1 paket qabartma tozu
yarım limon
1 stəkan un
1 yumurta

İçlik üçün:
2 şaftalı
1 xörək qaşığı quru üzüm
1 xörək qaşığı fındıq
2 xörək qaşığı şaftalı marmaladı

Hazırlanması:
Bir qabda xəmir üçün olan ərzaqları qarışdırıb yoğurun.
Şaftalıları küp şəklində doğrayın.
Xəmiri oxlovla açıb iki tərəfinə bıçaqla iz atın.
Ortasına şaftalı, üzüm və fındığı əlavə edib saç hörgüsü kimi büküb 180 dərəcə isidilmiş sobada bişirin.
Şaftalı marmaladını istilədib bişirdiyiniz sarma üstünə sürtün.
Fındıq və ya fıstıq səpərək süfrəyə təqdim edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkan, xörək, şaftalı, qaşığı, isidilmiş, bişirin, dərəcə, sobada, hörgüsü, bıçaqla, tərəfinə, Ortasına, fındığı, əlavə, büküb, Şaftalı, səpərək, fıstıq, süfrəyə, təqdim
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN