• Ərikli pirojna resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13296

Tarix : 12.07.2016, 20:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Yumurta- 4ədəd
Un-100 q
Şəkər tozu-200q
Kərə yağı-100 q
Qatılaşdırılmış süd-150 q
ərik mürəbbəsi-50 q

Hazırlanması:
Əvvəlcə şəkər tozu ilə yumurtanı bərk olana qədər birlikdə çalırıq.
Sonra isə üzərinə un töküb yenə qarışdırırıq.
Qaba töküb 210 °-də 30 dəqiqə bişiririk. Bişdikdən sonra onları kəsirik.
Kremi hazırlamaq üçün yağı və qatılaşdırılmış südü çalırıq.
Daha sonra 2 ədəd kəsdiyimiz hissəni götürürük, arasını kremləyib üzərinə ərik mürəbbəsi çəkirik.

Nuş olsun!


Etiketlər: sonra, mürəbbəsi, töküb, üzərinə, çalırıq, Bişdikdən, dəqiqə, Sonra, qarışdırırıq, onları, bişiririk, kəsirik, arasını, kremləyib, çəkirik, götürürük, hissəni, hazırlamaq, qatılaşdırılmış, kəsdiyimiz
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN