• Almalı piroq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 23 710

Tarix : 18-07-2016, 22:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
500 qr alma
500 qr bal
2 yumurta
½ stəkan un
¼ stəkan şəkər tozu
½ çay qaşığı qabartma tozu
100 qr kərə yağ
1 çay qaşığı bitki yağı

Hazırlanması:
Kərə yağını yumşaldın, balla qarışdırın,yumurtanı, şəkəri, qabartma tozunu və unu əlavə edin.
Bütün bunları yaxşıca qarışdırın.
Almaları dilimləyin, tumlarını çıxarın və qarışıma əlavə edin.
Onu yağlanmış qaba qoyun. əvvəlcədən 170 dərəcədə isidilmiş sobada bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, qarışdırın, əlavə, stəkan, qabartma, bişirin, dilimləyin, tumlarını, Almaları, yaxşıca, olsun, bunları, çıxarın, qarışıma, isidilmiş, əvvəlcədən, qoyun, sobada, yağlanmış, Bütün
BİZİ İZLƏYİN