• Almalı piroq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6247

Tarix : 18.07.2016, 22:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
500 qr alma
500 qr bal
2 yumurta
½ stəkan un
¼ stəkan şəkər tozu
½ çay qaşığı qabartma tozu
100 qr kərə yağ
1 çay qaşığı bitki yağı

Hazırlanması:
Kərə yağını yumşaldın, balla qarışdırın,yumurtanı, şəkəri, qabartma tozunu və unu əlavə edin.
Bütün bunları yaxşıca qarışdırın.
Almaları dilimləyin, tumlarını çıxarın və qarışıma əlavə edin.
Onu yağlanmış qaba qoyun. əvvəlcədən 170 dərəcədə isidilmiş sobada bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, qarışdırın, əlavə, stəkan, qabartma, bişirin, dilimləyin, tumlarını, Almaları, yaxşıca, olsun, bunları, çıxarın, qarışıma, isidilmiş, əvvəlcədən, qoyun, sobada, yağlanmış, Bütün
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica