Tərkibi:450 q kəsmik və ya rikotta pendiri
150 q şəkər pudrası
6 yumurta
0,5 ç.q. limon sedrası
1 çimdik duz
50 q un
30 q kərə yağı
Hazırlanması:Kəsmiyi mikserlə yüngülcə çalın.
Un qatıb bir daha çalın.
Duz, şəkər tozu, yumurta və limon sedrası qatıb eynicinsli kütlə alınanadək çalın.
Formanı yağlayın.
Xəmiri içinə töküb 190 dərəcə qızdırılmış sobaya qoyun, 40 dəqiqə bişirin.
Bişib-bişmədiyini kibrit çöpü ilə yoxlayın.
Süfrəyə soyuq halda verin.
Nuş olsun!
Etiketlər: çalın, qatıb, sedrası, yumurta, limon, şəkər, Bişib, dərəcə, bişirin, qoyun, qızdırılmış, sobaya, dəqiqə, kibrit, halda, verin, soyuq, Süfrəyə, töküb, yoxlayın