• Balqabaqlı keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4477

Tarix : 2.08.2016, 11:00

Bölmə : Piroq və Kekslər, Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 q balqabaq
1 st. şəkər tozu
1 paket peçenye (Petit Beurre)
3 x.q. çəkilmiş qoz ləpəsi
2 st. su

üzərinə:
şokolad

Hazırlanması:
Balqabağı xırda doğrayıb qabığını soyun, qazana yığın. Üzərinə su və şəkər tozu əlavə edib yumşalınca bişirin. Soyuduqdan sonra püre halına salın.
Peçenyeləri xırdalayın. Qoz ləpələrini iri doğrayıb peçenye ovuntuğu ilə birlikdə balqabaq püresinə əlavə edin.
Alüminium folqanı masanın üzərinə yayın. Balqabaq qarışığını üzərinə uzununa qoyun. Folqanı kənarlardan qaldıraraq keksə üçbucaq forma verin. 4-5 saat soyuducuda saxlayın.
Bu müddətdən sonra folqanı çıxarın. 10 dəqiqə otaq temperaturunda qaldıqdan sonra şokoladı su hamamında əridib keksin üzərinə gəzdirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, sonra, balqabaq, doğrayıb, əlavə, şəkər, folqanı, peçenye, kənarlardan, qaldıraraq, üçbucaq, keksə, uzununa, Balqabaq, yayın, qarışığını, forma, qoyun, Folqanı, soyuducuda
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica