• Tiramisu – maskarpone pendirli italyan deserti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11492

Tarix : 19.09.2017, 18:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
100 ml amaretto
60 qr maskarpone pendiri
6 xörək qaşığı həll olunan qəhvə
4 ədəd yumurta sarısı
120 qr şəkər tozu
250 qr biskvit
2 stəkan su - sərinləşdirilmiş
kakao

Hazırlanması:
Yumurta sarılarını ağ rəngdə olana qədər şəkərlə yaxşıca qarışdırın, sonra maskarpone əlavə edin və hamar məhlul alınana qədər qarışdırın
Qəhvəni azca suda həll edin, soyudun, amaretto və sərin su əlavə edin. Biskvitləri bu mayedə isladın və qat-qat qoyun, hər bir qatın üzərinə maskarpone kremi sürtün
Kremi soyuducuya qoyun və tam forma alana qədər gözləyin.
Süfrəyə verilmə:
Verməzdən əvvəl hər birinin üstünə kakao səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, maskarpone, qoyun, qarışdırın, amaretto, əlavə, kakao, isladın, birinin, əvvəl, qatın, üstünə, səpin, sərin, Biskvitləri, mayedə, Verməzdən, üzərinə, forma, alana
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN