Tərkibi:Yumurta-5 ədəd
Un-2 stakan
Kərə yağı-100 qr
Qabartma tozu
Xama-200 qr.
Şəkər tozu-1,5 stakan
Kakao tozu- 2 x.q.
Hazırlanması:Yumurtaları şəkər tozunu ağaranədək mıkserlə çırpırıq. İçinə xama və ərinmiş kərə yağını əlavə edirik. Qabartma tozunu unla qarişdırıb elavə edirik xəmirin içinə. Qarışdırırıq. Xəmiri iki yerə bölürük. Birinə 2 x.q. kakao əlavə edirik. Yağlanmış formaya (26 sm) hər xəmirdən bir qaşıq tökürük artasına, üst üstə və belə sona kimi davam edirik. 180 dərəcədə 50 dəq. bişiririk
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: edirik, tozunu, Qabartma, stakan, əlavə, Yağlanmış, kakao, Birinə, Xəmiri, bölürük, formaya, qaşıq, dərəcədə, bişiririk, davam, artasına, Qarışdırırıq, tökürük, xəmirdən, qarişdırıb