• Köklü keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4344

Tarix : 28.01.2017, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 stəkan un,
1 stəkan süd,
1 stəkan duru yağ,
1 stəkan sürtkəcdən keçirilmiş kök,
1 stəkan xırdalanmış qoz,
1 paket qabartma tozu,
1 çay qaşığı darçın.

Hazırlanması:
Keks üçün lazım olan bütün ərzaqlar bir yerdə qarışdırılır. Alınan kütlə qaba yerləşdirilərək sobaya verilir. Keks 160 dərəcə istilikdə, saat yarım müddətdə və sobanın ağzı açılmamaq şərti ilə üstü qızaranadək bişirilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkan, dərəcə, istilikdə, verilir, sobaya, yerləşdirilərək, yarım, müddətdə, qızaranadək, bişirilir, şərti, açılmamaq, sobanın, kütlə, Alınan, paket, qabartma, xırdalanmış, keçirilmiş, sürtkəcdən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica