• Köklü keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21650

Tarix : 28.01.2017, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 stəkan un,
1 stəkan süd,
1 stəkan duru yağ,
1 stəkan sürtkəcdən keçirilmiş kök,
1 stəkan xırdalanmış qoz,
1 paket qabartma tozu,
1 çay qaşığı darçın.

Hazırlanması:
Keks üçün lazım olan bütün ərzaqlar bir yerdə qarışdırılır. Alınan kütlə qaba yerləşdirilərək sobaya verilir. Keks 160 dərəcə istilikdə, saat yarım müddətdə və sobanın ağzı açılmamaq şərti ilə üstü qızaranadək bişirilir.

Nuş olsun!


Etiketlər: stəkan, dərəcə, istilikdə, verilir, sobaya, yerləşdirilərək, yarım, müddətdə, qızaranadək, bişirilir, şərti, açılmamaq, sobanın, kütlə, Alınan, paket, qabartma, xırdalanmış, keçirilmiş, sürtkəcdən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN