Tərkibi:5 x.q yulaf
120 ml süd
1 ədəd yumurta
2 x.q şəkər tozu
3 x.q kakao
1 ç.q qabartma tozu
250 qr kəsmik
10 qr jelatin
2 ç.q vanil
Hazırlanması:Ərzaqları hazırlayırıq. İlk olaraq, blenderdə yulaf, 5 xörək qaşığı süd, yumurta, 2 xörək qaşığı şəkər tozu, kakao və qabartma tozunu qarışdırırıq.
Qarışımı qaba əlavə edib, 3 dəqiqə 900 dərəcədə bişməyə qoyuruq. Biskvit hazırdır, iki yerə də bölə bilərik, əlavə olaraq ikincisini də hazırlaya.
Jelatini südlə birlikdə 5 dəqiqə soyuducuda dondurmaq lazımdır. Kəsmik və şəkər tozunu da blenderdən keçirmək, üzərinə biraz qabartma tozu töküb yenidən qarışdırmaq lazımdır.
İlk olaraq biskivit, daha sonra üzərinə kəsmikli məhlul və yenidən biskviti qoyuruq. 3 saat soyuducuda saxlayırıq. Artıq hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, qabartma, olaraq, dəqiqə, əlavə, tozunu, qoyuruq, soyuducuda, yenidən, üzərinə, lazımdır, qaşığı, yulaf, hazırdır, yumurta, kakao, xörək, biraz, töküb, blenderdən