• Breton piroq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 594

Tarix : 22-11-2016, 21:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Kərə yağı 150q
Şəkər pudrası 100q
Yumurta 4 ədəd
Qabartma tozu 1/2ç.q.
Ananas
Apardigi qeder un...

Hazırlanması:
İlk öncə yumuşaq kərə yağını doğrayıb, şəkər pudrası ilə birləşdirin. Mikserin vasitəsi ilə şəkər pudranı və kərə yağını yaxşıca çalın. Alınan qarışıma 1 yumurtanı əlavə edib, qarişimi çalmağa davam edin. 3 yumurtanın sarısını qarışıma əlavə edib, sonuncu dəfə çalın. Qabartma tozunu un ilə birləşdirib, yumurtalı qarışıma əlavə edin.Yumuşaq xemir yogurun,xemiri yayib tart qabina yerleşdirin,üzerine dogranmiş ananaslari düzün.Ananaslarin üzerine 1 x.qaşigi nişasta ile 1 x.qaşigi şeker pudrasi sepin....Sobanızı 180 dərəcəyə qədər isidib, 45-50 dəqiqə ərzində "Breton" tartini bişirin...

Nuş olsun!
Etiketlər: qarışıma, əlavə, çalın, şəkər, qaşigi, üzerine, yağını, Qabartma, pudrası, nişasta, xemiri, Ananaslarin, düzün, qabina, dogranmiş, yayib, ananaslari, yerleşdirin, pudrasi, ərzində
BİZİ İZLƏYİN