• Breton piroq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2820

Tarix : 22.11.2016, 21:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Kərə yağı 150q
Şəkər pudrası 100q
Yumurta 4 ədəd
Qabartma tozu 1/2ç.q.
Ananas
Apardigi qeder un...

Hazırlanması:
İlk öncə yumuşaq kərə yağını doğrayıb, şəkər pudrası ilə birləşdirin. Mikserin vasitəsi ilə şəkər pudranı və kərə yağını yaxşıca çalın. Alınan qarışıma 1 yumurtanı əlavə edib, qarişimi çalmağa davam edin. 3 yumurtanın sarısını qarışıma əlavə edib, sonuncu dəfə çalın. Qabartma tozunu un ilə birləşdirib, yumurtalı qarışıma əlavə edin.Yumuşaq xemir yogurun,xemiri yayib tart qabina yerleşdirin,üzerine dogranmiş ananaslari düzün.Ananaslarin üzerine 1 x.qaşigi nişasta ile 1 x.qaşigi şeker pudrasi sepin....Sobanızı 180 dərəcəyə qədər isidib, 45-50 dəqiqə ərzində "Breton" tartini bişirin...

Nuş olsun!

Etiketlər: qarışıma, əlavə, çalın, şəkər, qaşigi, üzerine, yağını, Qabartma, pudrası, nişasta, xemiri, Ananaslarin, düzün, qabina, dogranmiş, yayib, ananaslari, yerleşdirin, pudrasi, ərzində
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica