• Çiyələkli piroq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 44 919

Tarix : 26-05-2014, 13:45

Bölmə : Piroq və Kekslər / Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 yumurta
1 st. şəkər tozu
1 st. qatıq
1 st. un
100 q kərə yağı
1 ç.q. soda
1 x.q. sirkə
300 q çiyələk

Krem:

1 st. xama
3 x.q. şəkər tozu

Üzərinə:
çiyələk

Hazırlanması:

2 yumurtanı 1 st. şəkər tozuyla çalın.

Yağı əridin, 1 st. qatıq, 1 st. unla birlikdə yumurtalı qarışığa əlavə edin. Mikserlə çalın. Sodanı sirkədə öldürüb xəmirə qatın. Çiyələk əlavə edib qarışdırın.

180 dərəcə qızdırılmış sobada 20-30 dəqiqə bişirin. Bişib-bişmədiyini kibrit çöpüylə yoxlayın.

1 st. xama ilə 3 x.q. şəkər tozunu çalın.

Piroqu soyudub üzərinə krem çəkin. Bolluca çiyələklə bəzəyin.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, çalın, çiyələk, qatıq, əlavə, kibrit, bişmədiyini, çöpüylə, dəqiqə, qızdırılmış, sobada, yoxlayın, bişirin, Bişib, soyudub, çiyələklə, bəzəyin, olsun, Bolluca, çəkin
BİZİ İZLƏYİN