• Linzer piroqu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2706

Tarix : 17.12.2016, 20:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Ragima Eldarova


Tərkibi:
Un 250q
Kərə yağı(soyuq) 120q
Qovurulmuş fındıq 100q
Şəkər pudrası 200q
Yumurta 2 ədəd
1 yumurta sarısı
Vanilin 1 paket
Darçın 1/2 x.q.
Qabartma tozu 1/2 x.q.
Zövqünüzə uyğun cem 250q

Hazırlanması:
Fındığı blenderdən keçirin. Bütün quru ərzaqları, eləcə də yağı bir qaba yerləşdirib,
mikser ilə 2-3 dəqiqə qarışdırın. Daha sonra yumurtaları əlavə edib, xəmiri əliniz ilə yoğurun. Hazır xəmiri yarım saat soyuducuda saxlayın. Xəmirin 1/3 hissəsini kəsib, piroqun 'zolağlarını' düzəltmək üçün qalın xəttlər kəsin. Qalan xəmiri, piroqu bişirəcəyiniz formanın diametrinə görə yayın. Yayılmış xəmirin üzərinə cemi əlavə edin. Kəsdiyiniz xəttləri piroqun üzərinə 'zolaqlar' şəkilində yerləşdirin. Yumurtanın sarısını fırça ilə zolaqlar üzərinə yayın. Sobanızı 220 dərəcəyə qədər qızdırıb, piroqunuzu 30 dəqiqə ərzində bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: xəmiri, üzərinə, dəqiqə, əlavə, yayın, piroqun, piroqu, bişirəcəyiniz, diametrinə, formanın, Qalan, düzəltmək, 'zolağlarını, qalın, xəttlər, Yayılmış, kəsin, bişirin, xəmirin, Sobanızı
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica