Tərkibi:parmezan pendiri - 200 q
yumurta - 8 dənə
şəkər tozu - 300 q
kokos ovuntusu - 200 q
Hazırlanması:Hər şey olduqca asandır: parmezanı xırda-xırda ovub hər şeyi yaxşıca qarışdırın. Xəmiri yağlanmış balaca formalara tökün, amma 2/3-dən çox doldurmayın, çünki sobada xəmir qalxacaq. 160 dərəcəyə sobada 20-30 dəqiqə ərzində bişirin. Hazır kekslər açıq qızılı rəngdə olmalıdırlar, və onlara batırılmış çöp quru çıxmalıdır. Soyuyandan sonra formalardan çıxarın.
Nuş olsun!
Etiketlər: sobada, xırda, bişirin, Hazır, kekslər, ərzində, dəqiqə, çıxarın, qalxacaq, dərəcəyə, qızılı, rəngdə, çıxmalıdır, Soyuyandan, sonra, batırılmış, onlara, xəmir, olmalıdırlar, formalardan