• Kokoslu və pendirli kekslər resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 471

Tarix : 4-01-2017, 12:00

Bölmə : Piroq və Kekslər / Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Darya Gahramanova


Tərkibi:
parmezan pendiri - 200 q
yumurta - 8 dənə
şəkər tozu - 300 q
kokos ovuntusu - 200 q

Hazırlanması:
Hər şey olduqca asandır: parmezanı xırda-xırda ovub hər şeyi yaxşıca qarışdırın. Xəmiri yağlanmış balaca formalara tökün, amma 2/3-dən çox doldurmayın, çünki sobada xəmir qalxacaq. 160 dərəcəyə sobada 20-30 dəqiqə ərzində bişirin. Hazır kekslər açıq qızılı rəngdə olmalıdırlar, və onlara batırılmış çöp quru çıxmalıdır. Soyuyandan sonra formalardan çıxarın.

Nuş olsun!
Etiketlər: sobada, xırda, bişirin, Hazır, kekslər, ərzində, dəqiqə, çıxarın, qalxacaq, dərəcəyə, qızılı, rəngdə, çıxmalıdır, Soyuyandan, sonra, batırılmış, onlara, xəmir, olmalıdırlar, formalardan
BİZİ İZLƏYİN