• Vanilli çiyələkli piroq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13615

Tarix : 15.02.2017, 16:00

Bölmə : Piroq və Kekslər, Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
150 qram kərə yağı
150 qram un
200 qram şəkər
1,5 qram şəkər tozu
1/2 çay q. qabartma tozu
4 yumurta
200 qram çiyələk
125 qram süd

Hazırlanması:
Kərə yağı, 150 qram şəkər və 3 yumurtanı çalın.
Başqa baqda una vanil və qabartmanı qatıb qarışdırın.
Bu kütlələri bir-birilə qarışdırın.
Soba qabına yağlı kağız qoyun.
Xəmiri qaba tökün.
Çiyələyi 4 yerə bölün və xəmirin üstünə eyni bərabərdə tökün.
Əvvəlcədən 180 dərəcə qızdırılmış sobada 30 dəqiqə bişirin.
O hazır olana qədər qalan şəkər, süd və yumurtanı çalın.
30 dəqidə tamam olduqda sobadan qabı çıxardın, üzərinə südlü mayeni tökün və yenidən sobada 25 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!


Etiketlər: şəkər, tökün, dəqiqə, sobada, bişirin, qarışdırın, yumurtanı, çalın, hazır, südlü, mayeni, dərəcə, qızdırılmış, yenidən, olana, qədər, olduqda, sobadan, çıxardın, tamam
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN