• Yulaflı albalılı piroq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 521

Tarix : 17-02-2017, 20:00

Bölmə : Piroq və Kekslər / Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq albalı
300 qram kərə yağı
250 qram şəkər
1 paket vanil
4 yumurta
1 ədəd limon
200 qram un
1 paket qabartma tozu
275 qram yulaf
50 qram rom
50 qram kakos ovuntusu

Hazırlanması:
Sobanı 200 dərəcə qızdırın.
Albalıları yuyun, tumlarını təmizləyin.
200 qram şəkər və kərə yağı ilə qarıdırın.
Bir yumurtanı vanil, portağal qabığı ilə çalın.
250 qram yulaf yarmasını un, rom və qabartma tozu ilə qarışdırın və yumurtaya əlavə edin.
Alınmış xəmiri yağlanmış soba qabına yayın.
Üzərinə albalı qarışığını tökün.
Qalan yulaf yarmasını şəkərlə qarışdırın və albalıların üstünə səpin.
40 dəqiqə sobada bişirin.
Hazır olduqda üzərinə kokos ovuntularını səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: yulaf, yarmasını, albalı, səpin, qabartma, qarışdırın, şəkər, paket, vanil, Qalan, qabına, şəkərlə, tökün, qarışığını, yayın, albalıların, Üzərinə, üstünə, üzərinə, kokos
BİZİ İZLƏYİN