• Şaftalılı cheesecake resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11753

Tarix : 24.02.2017, 17:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 su stəkanı ovulmuş peçenye (130 qram)
6 xörək q. yumşalmış marqarin
1 su stəkanı şəkər
225 qram yağlı pendir
1 paçka ərikli jelatin (85 qram)
2 təzə şaftalı meyvəsi
225 qram qaymaq

Hazırlanması:
Peçenye ovuntusunu marqarin və 0,25 qram şəkərlə qarışdırın.
Kvadrat formalı bir qaba töküb soyuducuya qoyun
Yağlı pendiri qalan şəkər ilə çalın və jelatin əlavə edin.
Şaftalını yuyun və xırda-xırda doğrayın.
Qaymağı başqa baqda çalın və şaftalı ilə birlikdə qarışığa əlavə edin.
Alınmış kütləni soyumuş şəkərli peçenyenin üstünə töküb 4 saat soyuducuda saxlayın.

Nuş olsun!


Etiketlər: töküb, xırda, stəkanı, əlavə, çalın, jelatin, şaftalı, marqarin, şəkər, yuyun, saxlayın, doğrayın, peçenyenin, üstünə, Şaftalını, Qaymağı, soyuducuda, başqa, Alınmış, kütləni
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN