• Şokoladlı fincan keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 264

Tarix : 14-03-2017, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Chef Mübariz


Tərkibi:
250 qr kərə yağı
250 g bitter şokolad
5 yumurta sarısı
3 yumurta
200 g toz şəkər
80 g un
1 paket vanil
8 parça karamel şekerlemesi

üzəri üçün:
2 yemək qaşığı pudra şəkəri

Hazırlanması:
Kərə yağını bir sous qazanında əridin. Ocaqdan götürüb kiçik parçalara böldüyünüz bitter şokoladları əlavə edin. şokolad əriməyə başlayana qədər qarışdırın. Ayrı bir kasada yumurta və toz şəkəri şəkər tamamilə eriyinceye qədər çırpın. Un, vanil və şokoladlı qarışığı əlavə edib çırpmağa davam edin. Sobaya dayanıqlı fincanları kərə yağı ilə yağlayın. 2-3 barmaq boşluq qalacaq şəkildə keks xərcini fincanlara paylaştırın. Üzərlərinə karamel şirniyyatlarından səpin. Əvvəlcədən isidilmiş 200 dərəcə sobada 18-20 dəqiqə bişirib pudra şəkəri ilə bəzəyərək isti xidmət edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, şəkəri, karamel, bitter, qədər, pudra, əlavə, vanil, şokolad, şəkər, boşluq, şəkildə, barmaq, qalacaq, fincanları, davam, Sobaya, dayanıqlı, xərcini, yağlayın
BİZİ İZLƏYİN