Tərkibi:250 qr kərə yağı
250 g bitter şokolad
5 yumurta sarısı
3 yumurta
200 g toz şəkər
80 g un
1 paket vanil
8 parça karamel şekerlemesi
üzəri üçün:2 yemək qaşığı pudra şəkəri
Hazırlanması:Kərə yağını bir sous qazanında əridin. Ocaqdan götürüb kiçik parçalara böldüyünüz bitter şokoladları əlavə edin. şokolad əriməyə başlayana qədər qarışdırın. Ayrı bir kasada yumurta və toz şəkəri şəkər tamamilə eriyinceye qədər çırpın. Un, vanil və şokoladlı qarışığı əlavə edib çırpmağa davam edin. Sobaya dayanıqlı fincanları kərə yağı ilə yağlayın. 2-3 barmaq boşluq qalacaq şəkildə keks xərcini fincanlara paylaştırın. Üzərlərinə karamel şirniyyatlarından səpin. Əvvəlcədən isidilmiş 200 dərəcə sobada 18-20 dəqiqə bişirib pudra şəkəri ilə bəzəyərək isti xidmət edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, şəkəri, karamel, bitter, qədər, pudra, əlavə, vanil, şokolad, şəkər, boşluq, şəkildə, barmaq, qalacaq, fincanları, davam, Sobaya, dayanıqlı, xərcini, yağlayın