• Almalı keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1549

Tarix : 12.04.2017, 21:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Husniyya


Tərkibi:
3 yumurta
1,5 su st şəkər tozu
1 su st qatıq
1 armudu st bitki yağı
1 ç.q karbonat
1/2 limon suyu
3 su st un

İçlik üçün:
3 alma
1,5 ç.q darçın
1ç.q bitki yağı

Hazırlanması:
Almaları kiçik kublar şəklində doğrayıb 1 ç.q bitki yağında azca yumşalanadək qızardırıq və darçını da əlavə edirib ocaqdan götürürük və kənara qoyub xəmirini hazırlamağa keçirik . Ərzaqları sırayla qarışdırıb xəmirin yarısını bişirəcəyimiz qaba töküb bişirdiyimiz almaları töküb qalan xəmiri almaların üzərin örtəcək şəkildə töküb 170'də bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: bitki, töküb, qarışdırıb, yarısını, sırayla, xəmirin, keçirik, qoyub, xəmirini, hazırlamağa, bişirəcəyimiz, Ərzaqları, bişirdiyimiz, örtəcək, şəkildə, bişiririk, üzərin, almaların, almaları, qalan
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica