Tərkibi:• 4 yumurta
• 1 su st.şeker
• 1 su st. süd
• 1 su st. duru yağ
• 2 su st. un+1 yemek qaşıq un
• 1 paket qabartma tozu
• 1 paket vanil
• 2 yemek q. kakao
Hazırlanması:Əvvəlcə yumurta və şəkəri ağ olana qədər 10 dəq mikserlə çalırıq. Daha sonra süd, duru yağ, un qabartma tozu, vanil əlavə olunaraq yenidən çalırıq. Hazırladığımız xəmir iki bərabər hissəyə ayırırıq. Bir hissəsinə kakao əlavə edirik. Sonda yağlanmış qaba bir çömçə qaşıqla sadə xəmir üzərinə eyni miqdarda kakaolu xəmir əlavə edirik. Xəmir bitənə qədər proseduru təkrarlayırıq. Əvvəlcədən qızdırılmış sobada 160 dərəcədə təxminən 40-45 dəq bişiririk.
Nuş olsun!
Etiketlər: xəmir, əlavə, kakao, çalırıq, qədər, vanil, qabartma, yemek, yumurta, edirik, paket, Xəmir, üzərinə, qaşıqla, bitənə, miqdarda, kakaolu, Əvvəlcədən, dərəcədə, təxminən