• Kral kəsmik piroqu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12455

Tarix : 17.08.2014, 09:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
400 q kəsmik
1,5 st. şəkər tozu
200 q kərə yağı
5 yumurta
400 q un
1 x.q. qabartma tozu
1 ç.q. bitki yağı

Hazırlanması:
İki iri kasa götürün.

Birinə yumurta, 0,5 st. şəkər tozu, kəsmik qoyub mikserlə çalın.

İkinci kasaya 1 paket qabartma tozu, kərə yağı (otaq temperaturunda, yumşaq), 1 st. şəkər tozu qoyun, az-az un əlavə edərək əlinizlə qarışdırın, ovuntuq kimi xəmir alınmalıdır. Əsas odur ki, əlinizə yapışmasın.

Formanı bitki yağı ilə yağlayın. Xəmirin bir hissəsini içinə döşəyin, "divarlarını" qaldırın.

Kəsmikli qarışığı içinə tökün. Xəmirin qalanını üstünə səpin.

180 dərəcə qızdırılmış sobada 40-50 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, Xəmirin, içinə, qabartma, bitki, yumurta, kəsmik, divarlarını, qaldırın, Kəsmikli, döşəyin, yağlayın, Formanı, qarışığı, hissəsini, səpin, sobada, dəqiqə, bişirin, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN