• Moruqlu keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1222

Tarix : 30.05.2017, 22:00

Bölmə : Piroq və Kekslər, Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
10 yumurtanın ağı
300 qram yumşalmış kərə yağı
175 qram doğranmış badam
370 qram şəkər tozu
100 qram un
250 qram moruq
1 çay q. qabartma tozu

Hazırlanması:
Sobanı 180 dərəcə qızdırın.
Keks qablarını yağlayın.
Yumurta ağlarını mikserlə çalın.
Qabartma tozunu unla qarışdırın Kərə yağını, badamı, şəkər tozunu və unu yumurta ağına əlavə edib mikserlə çalın.
Xəmiri keks qablarına üçdə iki hissəsi qədər doldurun.
Hər birinin üzərinə 2-3 moruq qoyub sobada 30 dəqiqə bişirin.
Hazır olduqda soyuduqdan sonra şəkər tozu və moruqla bəzəyə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, tozunu, mikserlə, çalın, moruq, hissəsi, qablarına, üzərinə, qədər, doldurun, birinin, qoyub, dəqiqə, sonra, moruqla, bəzəyə, bilərsiniz, soyuduqdan, olduqda, Xəmirimiz
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN