• Moruqlu keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 442

Tarix : 30-05-2017, 22:00

Bölmə : Piroq və Kekslər / Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
10 yumurtanın ağı
300 qram yumşalmış kərə yağı
175 qram doğranmış badam
370 qram şəkər tozu
100 qram un
250 qram moruq
1 çay q. qabartma tozu

Hazırlanması:
Sobanı 180 dərəcə qızdırın.
Keks qablarını yağlayın.
Yumurta ağlarını mikserlə çalın.
Qabartma tozunu unla qarışdırın Kərə yağını, badamı, şəkər tozunu və unu yumurta ağına əlavə edib mikserlə çalın.
Xəmiri keks qablarına üçdə iki hissəsi qədər doldurun.
Hər birinin üzərinə 2-3 moruq qoyub sobada 30 dəqiqə bişirin.
Hazır olduqda soyuduqdan sonra şəkər tozu və moruqla bəzəyə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, tozunu, mikserlə, çalın, moruq, hissəsi, qablarına, üzərinə, qədər, doldurun, birinin, qoyub, dəqiqə, sonra, moruqla, bəzəyə, bilərsiniz, soyuduqdan, olduqda, Xəmirimiz
BİZİ İZLƏYİN