Tərkibi:6 yumurta
400 qram marçipan
1ədəd sürtgəcdən keçirilmiş portağal qabığı
Bəzək üçün:Fındıq
Pudra şəkəri
Hazırlanması:22 sm. ölçüdə qab götürüb və onu yaxşı yağlayın.
Sonra yumurta ilə marçipanı mikser ilə çalın və sürtgəcdən keçirilmiş portağal qabığını ona əlavə edin.
Hazırladığınız qarışığı yağlanmış qaba yerləşdirdikdən sonra əvvəlcədən qızdırılmış sobada 170 dərəcədə 15 dəqiqə bişirin, sonra temperaturu 120 dərəcəyə endirib 45 dəqiqə də piroq qəhvəyi rəng alana qədər bişirin.
Hazır olduqda soyuduqdan sonra istəyə görə doğranmış fındıq və pudra şəkəri ilə bəzəyə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, dəqiqə, bişirin, portağal, şəkəri, yumurta, sürtgəcdən, keçirilmiş, endirib, piroq, dərəcəyə, sobada, qəhvəyi, dərəcədə, temperaturu, Hazır, fındıq, pudra, bəzəyə, bilərsiniz