• Kefirli giləmeyvəli keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 840

Tarix : 4.06.2017, 21:00

Bölmə : Piroq və Kekslər, Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Kefir 150 qram
125 qram marqarin yağı
2 yumurta
200 qram şəkər
0,5 paket qabartma tozu
1,5 su stəkanı un
250 qram qırmızı qarağat
200 qram qara qarağat

Hazırlanması:
Əvvəlcə yağı otaq temperaturunda və ya mikrodalğalı sobada yumşaldın.
Üzərinə yumurtanı, şəkəri, kefiri əlavə edin.
Qabartma tozunu una qatıb kefirli kütləyə əlavə edin.
Giləmeyvələri yuyun, qurudun və xəmirə qatıb qarışdırın.
Xəmiri keks qablarına tam doldurmamaq şərti ilə bölüşdürün.
Əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcəli sobada 30 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, sobada, qatıb, qarağat, qarışdırın, xəmirə, yuyun, kefirli, kütləyə, Giləmeyvələri, qurudun, qablarına, dərəcəli, dəqiqə, bişirin, isidilmiş, Əvvəlcədən, doldurmamaq, şərti, bölüşdürün
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN