Tərkibi:Kefir 150 qram
125 qram marqarin yağı
2 yumurta
200 qram şəkər
0,5 paket qabartma tozu
1,5 su stəkanı un
250 qram qırmızı qarağat
200 qram qara qarağat
Hazırlanması:Əvvəlcə yağı otaq temperaturunda və ya mikrodalğalı sobada yumşaldın.
Üzərinə yumurtanı, şəkəri, kefiri əlavə edin.
Qabartma tozunu una qatıb kefirli kütləyə əlavə edin.
Giləmeyvələri yuyun, qurudun və xəmirə qatıb qarışdırın.
Xəmiri keks qablarına tam doldurmamaq şərti ilə bölüşdürün.
Əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcəli sobada 30 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, sobada, qatıb, qarağat, qarışdırın, xəmirə, yuyun, kefirli, kütləyə, Giləmeyvələri, qurudun, qablarına, dərəcəli, dəqiqə, bişirin, isidilmiş, Əvvəlcədən, doldurmamaq, şərti, bölüşdürün