Tərkibi:250 q hazır döymə xəmir
100 q kərə yağı
100 q üyüdülmüş badam
80 q şəkər tozu
3 yumurta
4 armud
1 ç.q. ərik cemi (armudun üstünə çəkməyə)
Hazırlanması:Xəmiri yayın, formaya qoyub çəngəllə bir neçə yerdən deşin.
Üyüdülmüş badam, şəkər tozu və yumşaldılmış yağı qarışdırın.
Bir-bir yumurta əlavə edib qarışdırın.
Armudların qabığını soyun, iki bölüb cecəsini çıxarın. Hər birini fotoda gördüyünüz kimi doğrayın.
Xəmirin üstünə badamlı qarışığı tökün. Üstünə armudları düzün.
180 dərəcə qızdırılmış sobada hazır olanadək bişirin.
Hazır olanda armudların üzərinə ərik cemi çəkin.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, üstünə, qarışdırın, badam, yumurta, hazır, tökün, Üstünə, armudları, qarışığı, fotoda, gördüyünüz, düzün, Xəmirin, badamlı, doğrayın, olanadək, armudların, üzərinə, çəkin