Tərkibi:2 ədəd yumurta,
1 armudu st. şəkər tozu,
100 qr bitki yağı,
1 armudu st. süd,
1 paket qabartma tozu,
1 paket vanil,
2 st. un,
2 x.q. kakao
Üzəri üçün:
karamel,
rəngli kakos
Hazırlanması:Əvvəlcə yumurta və şəkər tozunu 5 dəqiqə mikserlə çalırıq. Üzərinə yağ və süd əlavə edib, mikserin aşağı sürətilə çalmağa davam edirik. Ardınca un, vanil, kakao və qabartma tozunu əlavə edib, ehtiyatla qarışdırırıq ki, xəmir sönməsin. Hazırladığımız xəmiri yağlanmış soba qabına töküb, əvvəlcədən isidilmiş sobada bişiririk. Üzərini karamel və rəngli kakosla zövqə görə bəzəyirik.
Nuş olsun!
Etiketlər: karamel, kakao, rəngli, əlavə, yumurta, vanil, tozunu, şəkər, qabartma, paket, armudu, töküb, qabına, xəmiri, xəmir, sönməsin, Hazırladığımız, yağlanmış, isidilmiş, kakosla