• Damla şokoladlı, kakaolu keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2109

Tarix : 2.01.2018, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 ədəd yumurta,
1 armudu st. şəkər tozu,
100 qr bitki yağı,
1 armudu st. süd,
1 paket qabartma tozu,
1 paket vanil,
2 st. un,
2 x.q. kakao,
damla şokolad

Hazırlanması:
Əvvəlcə yumurta və şəkər tozunu 5 dəqiqə mikserlə çalırıq. Üzərinə yağ və süd əlavə edib, mikserin aşağı sürətilə çalmağa davam edirik. Ardınca un, vanil, kakao və qabartma tozunu əlavə edib, ehtiyatla qarışdırırıq ki, xəmir sönməsin. Hazırladığımız xəmiri yağlanmış soba qabına töküb, üzərinə damla şokolad əlavə edirik. Şokoladların üzdə qalıb yanmaması üçün qaşıqla ehtiyatla qarışdırdıqdan sonra əvvəlcədən isidilmiş sobada bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, tozunu, damla, ehtiyatla, edirik, yumurta, kakao, şokolad, şəkər, armudu, vanil, paket, qabartma, qalıb, Şokoladların, qabına, yağlanmış, üzərinə, töküb, əvvəlcədən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN