• Alma mussu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6228

Tarix : 13.04.2016, 09:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
8 şirin alma
1 st. şəkər tozu
1 st. su

Hazırlanması:
Almanın qabığını soyun, cecəsini çıxarın. Dilimləyn, qazana yığın, üstünə yarısınadək su tökün. Vam odda bişirin, arada taxta qaşıqla qarışdırın.
Yumşalandan sonra çıxarıb blenderə yığın, çalın. Sonra hissə-hissə şəkər tozu əlavə edərək çalın. Şəkər tozu tam əriyənədək, almalı kütlə ağarıb həcmi artanadək çalın.

Formalara yığın, bir qədər soyuducuda saxlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: yığın, çalın, hissə, şəkər, əriyənədək, almalı, Şəkər, əlavə, Sonra, blenderə, edərək, kütlə, soyuducuda, saxlayın, olsun, qədər, Formalara, həcmi, artanadək
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica