Tərkibi:8 sadə blinı
100 qr kərə yağı
80 qr şəkər
2 portağal (şirəsi və qabığı)
4 x.q alma şirəsi ilə su qarışığı
Hazırlanması:Yağı şəkərlə qarışdıra-qarışdıra əridin. Qızılı-qəhvəyi rəng alındıqda portağal şirəsi ilə rəndələnmiş qabığını əlavə edin və daha 3-4 dəqiqə odda saxlayın. Sirop biraz qaldıqdan sonra üçbucaq formasında qatlanmış blinilləri siropda saxlayın. Sirop hopmuş bliniləri boşqaba yerləşdirin. Portağalın ağ içini də yanında təqdim edə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: şirəsi, qarışdıra, saxlayın, Sirop, portağal, siropda, hopmuş, blinilləri, qatlanmış, formasında, bliniləri, üçbucaq, yerləşdirin, təqdim, bilərsiniz, yanında, içini, sonra, Portağalın, boşqaba