• Portağallı fransızsayağı krep resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 958

Tarix : 17-02-2018, 12:00

Bölmə : Meyvəli şirniyyatlar / Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
8 sadə blinı
100 qr kərə yağı
80 qr şəkər
2 portağal (şirəsi və qabığı)
4 x.q alma şirəsi ilə su qarışığı

Hazırlanması:
Yağı şəkərlə qarışdıra-qarışdıra əridin. Qızılı-qəhvəyi rəng alındıqda portağal şirəsi ilə rəndələnmiş qabığını əlavə edin və daha 3-4 dəqiqə odda saxlayın. Sirop biraz qaldıqdan sonra üçbucaq formasında qatlanmış blinilləri siropda saxlayın. Sirop hopmuş bliniləri boşqaba yerləşdirin. Portağalın ağ içini də yanında təqdim edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: şirəsi, qarışdıra, saxlayın, Sirop, portağal, siropda, hopmuş, blinilləri, qatlanmış, formasında, bliniləri, üçbucaq, yerləşdirin, təqdim, bilərsiniz, yanında, içini, sonra, Portağalın, boşqaba
BİZİ İZLƏYİN