• Portağallı fransızsayağı krep resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 608

Tarix : 17.02.2018, 12:00

Bölmə : Meyvəli şirniyyatlar, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
8 sadə blinı
100 qr kərə yağı
80 qr şəkər
2 portağal (şirəsi və qabığı)
4 x.q alma şirəsi ilə su qarışığı

Hazırlanması:
Yağı şəkərlə qarışdıra-qarışdıra əridin. Qızılı-qəhvəyi rəng alındıqda portağal şirəsi ilə rəndələnmiş qabığını əlavə edin və daha 3-4 dəqiqə odda saxlayın. Sirop biraz qaldıqdan sonra üçbucaq formasında qatlanmış blinilləri siropda saxlayın. Sirop hopmuş bliniləri boşqaba yerləşdirin. Portağalın ağ içini də yanında təqdim edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: şirəsi, qarışdıra, saxlayın, Sirop, portağal, siropda, hopmuş, blinilləri, qatlanmış, formasında, bliniləri, üçbucaq, yerləşdirin, təqdim, bilərsiniz, yanında, içini, sonra, Portağalın, boşqaba
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN