Tərkibi:1 qutu vanilli pudinq
2 st. təzə çiyələk
2 x.q. çiyələk cemi
2 x.q. şəkər tozu
bəzək üçün giləmeyvə (çiyələk, qarağat)
Hazırlanması:Vanilli pudinqi qutusunun üstündə göstərilən qaydada hazırlayın. Soyutmayın.
Çiyələkləri 4 yerə bölün. Bir qazana çiyələk, çiəyələk cemi, şəkər tozu, vanilli pudinqi töküb orta-vam itilikdə ocağın üstə qoyub təxminən 4 dəqiqə bişirin.
Qablara yığın. Soyuducuda 1 saat saxlayın. Soyumuş parfeni giləmeyvə ilə bəzəyin.
Nuş olsun!
Etiketlər: çiyələk, pudinqi, giləmeyvə, vanilli, şəkər, dəqiqə, bişirin, təxminən, ocağın, itilikdə, Qablara, qoyub, saxlayın, bəzəyin, olsun, parfeni, Soyumuş, Soyuducuda, töküb, yığın