Tərkibi:Qara qarağat 500q
Şəkər 100q
Su 200 ml
Hazırlanması:Su ilə şəkəri qaynadın, odu azaldın və 5 dəqiqə bişirin. Otaq temperaturunda soyudun. Qarağatı yuyun və blenderdən keçirdin və ya əzin və siropa əlavə edin və biraz limon şirəsi tökün. Qarışığı ələkdən keçirdsəniz daha yaxşı olar. Dondurucu kameraya yerləşdirin və hər saat qarışdırın. 3-4 dəfə qarışdırmaq lazımdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: ələkdən, keçirdsəniz, Qarışığı, tökün, limon, şirəsi, yaxşı, Dondurucu, qarışdırmaq, lazımdır, qarışdırın, yerləşdirin, kameraya, biraz, əlavə, dəqiqə, bişirin, azaldın, qaynadın, Şəkər