• Ananaslı xrizantema resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 858

Tarix : 13-10-2014, 15:00

Bölmə : Meyvəli şirniyyatlar / Praktik reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
ananas konservi (halqa)
hazır qat-qat xəmir
1 yumurta
şəkər pudrası

Hazırlanması:
Halqa formasında olan ananas konservini suyunun çəkilməsi üçün qalın kağız salfetin üzərinə düzün.

Mayasız qat-qat xəmiri 2-3 mm qalınlıqda yayın, 1,5 sm enində uzun şəridlərə doğrayın.
Bu şəridləri ananas halqasının ətrafına dolayın.

Hazır "çiçəkləri" perqament döşənmiş siniyə düzün.

180 dərəcə qızdırılmış sobada üzəri qızılı rəng alanadək bişirin.

Üzərinə şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: ananas, düzün, pudrası, şəkər, Hazır, perqament, döşənmiş, çiçəkləri, dolayın, doğrayın, şəridləri, halqasının, ətrafına, siniyə, qızdırılmış, bişirin, Üzərinə, səpin, olsun, alanadək
BİZİ İZLƏYİN