• Almalı-yulaflı pudinq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18895

Tarix : 2.06.2014, 13:37

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
110 q yumşaldılmış kərə yağı
3 yumurta
1 ç.q. şəkər tozu
1 ç.q. limon sedrası
100 ml süd
125 q yulaf lopası
20 q nişasta
1 ç.q. qabartma tozu
3 göy alma
1 çimdik duz
1 çimdik darçın

Hazırlanması:
Yumurta ağlarını sarılarından ayırın.

Formanı bir qədər kərə yağı ilə yağlayın. Yağın qalanını yumurta sarıları, şəkər tozu, limon sedrası ilə ağarıncayadək çalın. Süd, yulaf lopaları, nişasta, qabartma tozu əlavə edib qarışdırın.

Almaların qabığını soyun. Cecəsini xüsusi bıçaqla çıxarın. Almalardan birini halqa, digərlərini xırda dilimlərə doğrayın.

Yumurta ağlarını 1 çimdik duzla möhkəm çalın. Sonra birinci kütlə ilə birləşdirib eynicinsli kütlə alınanadək qarışdırın. Xırda doğradığınız almaları əlavə edin.

Alınan kütləni formaya tökün, alma dilimlərini üzərinə düzün, sonra üstlərindən azca basın ki, ortalarından xəmir kürəsi çıxsın. 190 dərəcə qızdırılmış sobada 35 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!


Etiketlər: çimdik, kütlə, qabartma, ağlarını, çalın, qarışdırın, əlavə, nişasta, Yumurta, şəkər, yumurta, limon, yulaf, sedrası, formaya, kütləni, tökün, dilimlərini, Alınan, Sonra
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN