• Əncir dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13606

Tarix : 5.03.2016, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
20 dənə quru əncir,
Iri halda döyülmüş qoz,
1 stəkan su,
3 yemək qaşığı şəkər,
2 yemək qaşığı duru yağ,

Üzərinə:
Qaymaq,

Hazırlanması:
Əncirləri 1 saata qədər ilıq suda saxlayın.
Sonra üst hissələrinin içini döyülmüş qozla doldurun.
Doldurulan əncirləri qazana düzərək üzərinə 1 su stəkanı şəkərli su və duru yağ gəzdirin.
Vam odda suyunu çəkənə qədər bişirin.
Qaymaq və qozla birlikdə servis edin.

Nuş olsun!


Etiketlər: qaşığı, qədər, qozla, yemək, Qaymaq, döyülmüş, üzərinə, stəkanı, düzərək, olsun, əncirləri, servis, qazana, şəkərli, çəkənə, bişirin, Doldurulan, suyunu, gəzdirin, birlikdə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
Jale S-va
Ilk dedi gorurem.
11 avqust 2015 10:02
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN