• Əncir dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7289

Tarix : 5.03.2016, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
20 dənə quru əncir,
Iri halda döyülmüş qoz,
1 stəkan su,
3 yemək qaşığı şəkər,
2 yemək qaşığı duru yağ,

Üzərinə:
Qaymaq,

Hazırlanması:
Əncirləri 1 saata qədər ilıq suda saxlayın.
Sonra üst hissələrinin içini döyülmüş qozla doldurun.
Doldurulan əncirləri qazana düzərək üzərinə 1 su stəkanı şəkərli su və duru yağ gəzdirin.
Vam odda suyunu çəkənə qədər bişirin.
Qaymaq və qozla birlikdə servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, qədər, qozla, yemək, Qaymaq, döyülmüş, üzərinə, stəkanı, düzərək, olsun, əncirləri, servis, qazana, şəkərli, çəkənə, bişirin, Doldurulan, suyunu, gəzdirin, birlikdə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Jale S-va
Ilk dedi gorurem.
11 avqust 2015 10:02
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica