• Dondurmalı ərik şirniyyatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10686

Tarix : 8.01.2016, 19:00

Bölmə : Meyvəli şirniyyatlar, Dondurmalar

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
4 ədəd ərik
2 yemək qaşığı bal
1 çay qaşığı kərə yağı
1 yemək qaşığı su
Dondurma

Hazırlaması:
1. Ərikləri yuyun, qurulayın. Bundan sonra ərikləri incə – incə dilimlər şəklində doğrayın.
2. Kərə yağını yapışmayan bir tavada əridin.
3. Dilimlədiyiniz ərik dilimlərini bu tavada kərə yağında qızardın.
4. Qızaran ərik dilimlərinin üzərinə az miqdarda su gəzdirilir.
5. Bundan sonra tavanın altı qapatılır. Qızarmış qaysı dilimlərinin üzərinə bal gəzdirilir.
6. Qablara qoyulan ərik dilimlərinin üzərinə dondurma qoyulur və bu şəkildə süfrəyə verilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, dilimlərinin, qaşığı, sonra, tavada, Bundan, gəzdirilir, yemək, qapatılır, Qızarmış, miqdarda, qaysı, tavanın, dondurma, süfrəyə, verilir, olsun, şəkildə, qoyulur, qoyulan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Aliya
cox tesekurler gorum yayda hazirayacam 02
18 may 2016 16:44
1
BİZİ İZLƏYİN