• Balqabaq şirniyyatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6605

Tarix : 26.10.2016, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1/2 ədəd balqabaq
2 1/2 su stəkanı şəkər
1 su stəkanı qoz

Hazırlanması:
Balqabağı soyun, yuyun, dilimləyin.
Boşbir qazana, bir sıra balqabaq üzərinə şəkər, bir sıra balqabaq yenə üzərinə şəkər şəklində qat qat düzün.
Qapağı bağlayın, 3-4 saat şəkər əriyinənə qədər gözlədin. 3 Atəşə qoyun, qapağı bağlı olaraq yumşaq və suyunu çəkənə qədər yüngül atəşdə bişirin.
Soyuduqdan sonra, boşqaba qoyub, üzərinə çəkilmiş qoz əlavə edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, üzərinə, balqabaq, stəkanı, qədər, çəkənə, qapağı, suyunu, olaraq, yüngül, bağlı, yumşaq, Soyuduqdan, çəkilmiş, əlavə, olsun, qoyub, boşqaba, bişirin, qoyun
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica