• Alma qızartması şirniyyatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4916

Tarix : 7.07.2016, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
5 şirin alma
1 su stəkanı kəpəkli un
1 su stəkanı yağsız Süd
zeytunyağı
bal, darçın, zəncəfil
xəlbirlə döyülmüş qoz

Hazırlanması:
Kəpəkli un və yağsız südü yaxşıca qarışdırın.
İçinə bir çimdik duz atmanızda fayda var.
Bulanıq hala gətirin.
Almaların qabıqlarını soyun, tumlarını təmizləyin və incə incə dilimləyin.
Hazırladığınız bulamaca saldıqdan sonra dərin bir qabda bolca zeytunyağında qızardın.
Qızaran almaları bir kağız vəya solfet üzərində bir müddət gözlətdikdən sonra qaba zövqünüzə görə düzün.
Almaların üzərinə sırasıyla balı, qozu, darçın və zəncəfil qoyun.
İsti ya da soyuq süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: darçın, Almaların, sonra, yağsız, zəncəfil, stəkanı, dərin, kağız, solfet, almaları, Qızaran, qabda, üzərində, zeytunyağında, qızardın, bolca, düzün, süfrəyə, təqdim, bilərsiniz
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica