Tərkibi:7-8 alma
Bir su stəkanı vişnə suyu
Hər bir almaya 2,5 qaşıq şəkər
Krem Şanti
Hazırlanması:Almaların hamısını soyub içini ovuruq.
Hamısını bir qazana qoyun almaların yarısına gələcək qədər su tökün və 10 dəqiqə qaynadın.
Sonra bir stəkan vişnə suyu tökün və hər bir almaya görə 2,5 şəkər tozu əlavə edin.30 dəqiqə az temperaturda bişirin.
Yumuşaq olana qədər, daha sonra krem şantini hazırlayın.
Almaları soyutduqdan sora krem şantini almaların içinə qoyun. (mən fıstığı bəyənirəm J).içini fıstıqla doldurun.
Daha sonra üstünü krem şantiyle örtün.Servisə hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: vişnə, şantini, almaya, şəkər, sonra, içini, almaların, qoyun, qədər, tökün, dəqiqə, olana, stəkan, Yumuşaq, bişirin, əlavə, temperaturda, Almaları, şantiyle, üstünü