• Armud deserti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5263

Tarix : 28.08.2017, 22:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3-5 ədəd armud
150 qr kişmiş
150 ar ərik qurusu
50 qr qoz
2 xörək qaşığı bal
Bir neçə yarpaq nanə

Hazırlanması:
Kişmiş və ərik qurusunu 30 dəqiqəlik suda islanmağa qoyun. Armudları yuduqdan sonra baş hissəsini ehtiyatla kəsib içərisindən bir qədər lətini götürün (kənarlarını kəsməmək şərtilə). Kişmiş və üzüm yumşaldıqdan sonra onları və qozu xırda şəkildə doğrayın. Armud lətini və balı da bu qarışığa əlavə edib qarışdırın. Armudun alt hissəsini nazik şəkildə kəsib hazırladığınız qarışığı içərisinə doldurun.

Süfrəyə verdikdə üzərini nanə yarpaqları, bal və şəkər pudrası ilə ilə bəzəyə bilərsiniz :)

Nuş olsun!

Etiketlər: lətini, kəsib, sonra, hissəsini, Kişmiş, şəkildə, doğrayın, hazırladığınız, nazik, Armudun, qarışığa, qarışdırın, Armud, əlavə, qarışığı, şəkər, pudrası, bəzəyə, bilərsiniz, yarpaqları
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica