• Dadlı şokoladlı armud resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4824

Tarix : 27.01.2017, 20:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
- 6 ədəd armud
- 1 stəkan şəkər tozu
- Yarım limonun suyu
- 2 çay qaşığı darçın

Hazırlanması:
Armudların saplaqlarını qırmadan qabığını soyub qazana qoyun. Üstünə şəkər tozu və darçın səpin. 3 stəkan su və limonun suyunu əlavə edib qapağını örtün və 20 dəqiqə vam odda bişirin. Su bitib şəkər tozu əriyənə kimi bişirin. Karamel rəngində olan armudları çıxarıb qaba yerləşdirin. Qazanda qalan şəkərli sousu armudun üzərinə gəzdirin. Daha sonra başqa bir qabda hazırladığınız kakaolu sousu isidin. Armudların üzərinə şokoladlı sousu qaşıqla tökün. Sous soyuduqdan sonra süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.
Şokoladlı sousun hazırlanması:
2 xörək qaşığı yağı əridib üzərinə 1 xörək qaşığı kakao atıb qarışdırın. Kakao əriyəndə şəkər pudrası və 3 xörək qaşığı su əlavə edib sousu 5 dəqiqə qaynadın. Qatı olanda oddan götürün.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, qaşığı, sousu, üzərinə, xörək, limonun, bişirin, stəkan, sonra, əlavə, dəqiqə, darçın, Armudların, tökün, soyuduqdan, süfrəyə, qaşıqla, təqdim, isidin, hazırladığınız
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica