• Manqalda ricottalı və ballı gavalı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4623

Tarix : 5.02.2017, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 yemək qaşığı toz şəkər
6 ədəd gavalı
1 fincan ricotta (italyan pendiri)
1 çay qaşığı rəndələnmiş portağal qabığı
2 yemək qaşığı bal
¼ fincan qabıqlı püstə

Hazırlanması:
Manqalı orta səviyyədə qızdırın. Gavalıları ortadan bölün. Manqalın dəmirinin üzərinə və gavalının kəsik hissəsinə şəkər tozu səpib qizarmağa qoyun və 1-2 dəqiqə şirələnənədək çevirərək bişirin.
Eyni vaxtda orta ölçülü bir qaba ricotta və portağal qabığını əlavə edərək qarışdırın.
Gavalıları boşqaba düzün,üzərinə ricotta qarışımını qaşıqla yayın və 1-2 damcı bal töküb üstündən püstələri səpin.

Nuş olsun!

Etiketlər: püstələri, qaşığı, ricotta, şəkər, yemək, üzərinə, fincan, Gavalıları, portağal, edərək, əlavə, qabığını, vaxtda, şirələnənədək, çevirərək, bişirin, qarışdırın, ölçülü, qarışımını, töküb, üstündən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica