Tərkibi:1 kg qabaq
1, 5 su stəkanı şəkər
Hazırlanması:Qabaqlar kiçik kiçik doğranır və qazana qoyulur.
Üzərinə şəkər tökülür və üç dörd saat saxlanılır.
Şəkər əriyir və qabaq su salır.
Heç su əlavə etmədən qaza qoyulur və təxminən 40 dəqiqə bişirilir.
qapağı biraz açıq qoyulur ki, daşmasın.
Bişdikdən sonra üzərinə tahin, qoz və fındıq əlavə edilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: qoyulur, qabaq, əlavə, kiçik, şəkər, biraz, qapağı, daşmasın, bişirilir, sonra, tahin, fındıq, üzərinə, dəqiqə, edilir, Bişdikdən, salır, qazana, doğranır, Qabaqlar