Tərkibi:300 qr albalı
200 qr kəsmik
80 qr şokolad
2 stəkan şəkər tozu
1 ç.q nişasta
4 stəkan su
2 stəkan kokos
3 stəkan krem
Hazırlanması:Albalıları yuyur, iki hissəyə bölür və çəyirdəyini təmizləyirik.
Daha sonra albalının üzərinə su və şəkər tozu əlavə edir, 2 dəqiqə orta temperaturda qaynadırıq. Bir neçə qaşıq şirəsini isə nişasta ilə qarışdırırıq. İki dəqiqə kimi qaynadıqdan sonra sirop halına gətiririk.
Sonra şokoladları kəsirik.
Kəsmiyi şəkər pudrası ilə qarışdırıb, üzərinə krem əlavə edirik. Daha sonra biraz kokos töküb qarışdırır, məhlul halına gətiririk. Hazır olduqdan sonra bakala əlavə edib, üzərinə bəəzk üçün bir neçə albalı qoyuruq.
Nuş olsun!
Etiketlər: stəkan, sonra, üzərinə, əlavə, şəkər, dəqiqə, albalı, halına, gətiririk, nişasta, kokos, edirik, qarışdırıb, kəsirik, şokoladları, Kəsmiyi, pudrası, biraz, olduqdan, bakala