Tərkibi:2 alma
1 paket peçenye
kokos
Darçın
İstəyə bağlı qoz və fındıq
Üzərinə:Şokoladlı sous
kokos
Hazırlanması:İlk olaraq almanın qabqarını soyub rəndələyin.
Sonra süzgəcdən almaların suyunu sıxın.
Ayrı bir qapda peçenyeləri əlinizlə xırdalayıb içinə kokos darçın və rəndələnən almaları əlavə edin.
Qarışdırıb top halında bir boşqaba qoyun.
Üzərini şokolad sousu və kokosla bəzəyin.
Nuş olsun!
Etiketlər: kokos, rəndələnən, almaları, darçın, əlavə, xırdalayıb, peçenyeləri, əlinizlə, Qarışdırıb, içinə, halında, sousu, kokosla, bəzəyin, şokolad, Üzərini, boşqaba, qoyun, qapda, sıxın