Tərkibi:Süd – 2.5 stəkan
Un – 2 x.q.
Vanil – 1 paket
Şəkər – 4 x.q.
Nişasta – 1 x.q.
Qaysı suyu – 1 stəkan
Üzəri üçün:
Nanə yarpağı
Qaysı
Hazırlanması:Bir qazanda süd, un, vanil və şəkəri sürətli qarışdıraraq bişirin. Qatı hala gələndə kub formalı qablara ya da kasalara əlavə edin. Sonra soyuması üçün gözləyin. Qaysı suyu ilə nişastanı qarışdıraraq qaynadın. Soyuduqdan sonra bu qarışımı qablardakı qarışımlara əlavə edin. Donana qədər buzxanada saxlayın. Qaysı və nanə yarpaqları ilə bəzəyib servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: Qaysı, stəkan, əlavə, qarışdıraraq, sonra, Soyuduqdan, nişastanı, gözləyin, qarışımı, qaynadın, qarışımlara, yarpaqları, bəzəyib, servis, saxlayın, buzxanada, soyuması, Donana, qədər, qablardakı