• Dadlı, ləzzətli cemli, kakoslu qurabiyə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2360

Tarix : 22.08.2017, 19:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Xəmir üçün:
2 ədəd yumurta,
1 st. şəkər tozu,
yarım st. biraz çox ərinmiş kərə yağı,
1 ç.q. nişasta,
3 x.q. qatıq,
0.5 ç.q. soda,
4 st un,
kakao

Üzəri üçün:
cem, kakos

Hazırlanması:
Əvvəlcə un və yağı “vençiklə” qarışdırırıq. Üzərinə yumurta, şəkər tozu, qatıq, nişasta və soda əlavə edib, ələ yapışmayan xəmir yoğururuq. Diqqət etmək lazımdır ki, xəmir nə bərk, nə də yumuşaq olmasın.

Xəmiri iki hissəyə ayırıb, birinə kakao tökürük. Yayıb, gül fiquru ilə kəsirik. 180 dərəcə istilikli sobada 15 dəqiqə bişiririk. Bişdikdən sonra üzərinə cem çəkib, kakosa batırırıq.

Nuş olsun!

Etiketlər: kakao, xəmir, qatıq, nişasta, yumurta, şəkər, kəsirik, tökürük, dərəcə, fiquru, Yayıb, ayırıb, birinə, istilikli, Bişdikdən, çəkib, kakosa, batırırıq, üzərinə, sonra
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN