• Şampanlı makaron resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 247

Tarix : 12-01-2018, 18:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 yumurta ağı
200 qr pudra şəkər
1 tutam duz
110 qr badam
1 YK şampan
1 SB toz şəkər

Krem üçün:
80 qr ağ şokolad
1 YK şampan
35 ml krem

Hazırlanması:
Kremanı isidib şokoladı içində əridin. Otaq istiliyində soyumağa buraxın. Mikserlə çırparaq gözlədin. Pudra şəkər və badamı mətbəx robotunda çəkərək un halına gətirin. Ayrı bir yerdə otaq istiliyindəki yumurta ağlarını 1 çimdik duz ilə qatılaşana qədər çırpın. Toz şəkəri qaşıq qaşıq əlavə ədib hamar hala gələnə qədər çırpmağa davam edin. Badam, şampan və şəkər qarışığı bir kasaya eləyin. Yumurta ağlarına əlavə edin taxta spatula ilə qarışdırın. Sıxma torbasına doldurun və yağlı kağız kağızlı nimçəyə 3 sm diametrində aralıq olaraq sıxın. Otaq istiliyində 1 saat gözlədin. 150 dərəcəyə nizamlanmış sobada 10 dəqiqə bişirin. Soyuyunca aralarına krem ​​sürtüb iki makaronu yapışdırın. Bütün vəsaiti eyni şəkildə hazırlayın. Bir gecə soyuducuda gözlədib xidmət edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, şampan, əlavə, istiliyində, qədər, gözlədin, qaşıq, yumurta, kağızlı, kağız, nimçəyə, diametrində, olaraq, aralıq, yağlı, Yumurta, taxta, Sıxma, qarışdırın, sıxın
BİZİ İZLƏYİN