• Balqabaqlı peçenyalar resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 699

Tarix : 8.10.2018, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : bahasun




Tərkibi:
Balqabaq-300 qr.
Qabartmali tozu-1 paket
Un-300 qr.
Yumurta sarisi-4 ədəd
Duz
Darçın-1/4 ç.q.
Şəkər tozu-50 qr.
Portağal qabığı-1 ç.q. (sürtkəcdən keçirilmiş)

Hazırlanması:
1.Balqabaqı soyuruq, xirda kəsırik. Qoyuruq suda bişməyə.
Bişəndən sonra əzib, pure halına gətiririk. Soyumasını gözdeyirik.
2.Yumurta sarisini çalırıq içinə şəkər tozunu, duzu, darçını, portağal qabığını əlavə edib qarışdırırıq. Balqabaqı elavə edirik.
3.Sonda ələnmış unu qatırıq ve qarişdırırıq. Listə soba kağızını salıb, yağlayiriq. Və iki qaşıqla xəmiri pecenye formasına qoyuruq. 180 derecede 20-30 deq. bişir. Yalnız soyuyandan sonra yeyin.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: Yumurta, sonra, Balqabaqı, ələnmış, qatırıq, qarişdırırıq, Listə, Sonda, edirik, qabığını, portağal, əlavə, qarışdırırıq, elavə, kağızını, yağlayiriq, Yalnız, bişir, soyuyandan, yeyin
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica