Tərkibi:•1 stəkan süd
•1 yumurta
•2 yemək qaşığı şəkər
•Vanil
•Maya(yarım çay qaşığı)
•Un
Hazırlanması:İndi isə hazırlayaq. Bir qaba yumurta və şəkər tozun tökək. Qaşıq ilə çoxlu qarışdıraq. Süd, droj və vanil töküb davam edək. Sonra isə yavaş yavaş unu əlavə edib yoğuraq. Xəmir çox bərk olmamalıdı. Əgər əlinizə yapışmırsa deməli xəmiriniz hazırdır.
1 saat isti şəraitdə saxladıqdan sonra halqa halına gətirib qazanda isti yağda bişirin. Bişdikdən sonra isə üzərinə pudra şəkəri tökün. Amma isti isti tökməyin. Əks halda su salacaq.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, yavaş, sonra, qaşığı, yumurta, halqa, halına, gətirib, şəraitdə, xəmiriniz, hazırdır, qazanda, saxladıqdan, Bişdikdən, tökün, tökməyin, halda, salacaq, şəkəri, pudra